Merken uit het lab

Zin in eigenzinnig!

Bij ons kun je terecht voor bekende en onbekende merken. Waar wij voor gaan: mooi en origineel design, mooie kwaliteit en een prijs waar jij niet steil van achterover slaat. Natuurlijk wisselt ons aanbod regelmatig. Zien wij een leuk nieuw merk waarvan wij denken dat we jou er blij mee kunnen maken? Dan vind je dat snel in onze winkel.


Hieronder zie je een overzicht van onze favoriete merken:

Bekijk het leven door een positieve bril!

Natuurlijk nemen we ons vak uiterst serieus. We werken samen met optometristen en oogartsen wanneer we zien dat er iets niet goed gaat. Wij houden van eigenzinnig en anders, daarom doen we de dingen ook anders. Maar die ogentest moet gewoon grondig en gedegen zijn. In onze twee testruimtes kunnen we in alle rust alle oogtesten bij je afnemen.

Ook voor advies voor je contactlenzen kun je bij OgenLab terecht. Want wij weten ook dat niet iedereen een gezicht (of leven) heeft dat gemaakt is voor een bril. We zorgen er sowieso altijd graag voor dat jij de wereld goed ziet!

We helpen je graag aan daglenzen, maandlenzen, harde lenzen en multifocale lenzen.

'You've got to try it. You've only got one trip,
you have to remember that.'

Proberen mag! Jouw bril is maatwerk want iedereen is anders en iedereen kijkt anders. Bevalt je bril toch niet, zit er iets niet lekker of moet je wel heel lang wennen aan die andere glazen? We helpen je graag, net zo lang tot jij blij bent en lekker vrij de wereld in kunt kijken.

Of je nu één keer of tien keer terugkomt, we zijn altijd blij om je te zien.